Voor architecten

U heeft de visie, wij hebben de expertise.

Een goede energetische waarde hoeft geen invloed te hebben op de look van uw ontwerp.

Een energieverslaggeving partner die meedenkt in lijn van jouw ontwerp.

Als architect denkt u verder dan de energetische waarde van de woning die u ontwerpt. Daarom staan wij u graag vanaf de eerste stappen bij. Al in de ontwerpfase denken wij actief mee, waardoor de wensen van de klant echt eerst komen. Bovendien kunt u hen zo ook verder ontzorgen: energetisch verantwoord bouwen, daar kunnen ze bij ons, en dus bij u, op aan.

Een klant met specifieke eisen en hoge verwachtingen? Wij houden van een uitdaging, en kijken er naar uit die samen met u zo volledig mogelijk in te vullen.

Statusmeetings

U kunt steeds op ons rekenen: vooraf met advies en simulaties, tijdens de bouw met vragen of wijzigingen en nadien voor advies om verder te optimaliseren.

Respect voor het ontwerp

Een ontwerp is meer dan enkel de energetische waarde. Daarom baseren wij ons op het ontwerp waarvoor u een bouwaanvraag wilt indienen, en optimaliseren het.

Ontzorgend

Uw klanten echt ontzorgen en energetisch verantwoord bouwen? Daar kunnen ze bij ons, en dus bij u, op aan.

Uw partner in energiezuinig bouwen.

Energetisch werken? Daar krijgen wij pas energie van.

Al sinds 2013 wil Rolus Bouwconsult u ontzorgen. Wij denken en werken actief met u samen: we zijn meer dan zomaar een bouwkundig studiebureau of bouwadviseur. Bij ons zet u dan ook in op bouw die u energie heeft, advies waarvan u de impact blijft voelen en een langetermijnpartner waarop u kunt bouwen.

Vertrouwd door

Een betere manier van verslaggeving?

Dat u Rolus Bouwconsult verder wil ontdekken, geeft ons alvast energie. We beloven u graag een straight forward aanpak, aanstekelijke gedrevenheid en vernieuwende inzichten.