Voor project­ontwikkelaars

U heeft het budget, wij hebben de expertise.

Een goede energetische waarde hoeft geen invloed te hebben op het budget dat u voor ogen heeft.

Een energieverslaggeving partner die meedenkt in lijn van jouw ontwerp.

Als projectontwikkelaar denkt u verder dan de energetische waarde van de woning die u ontwerpt. U heeft dan ook niet altijd de tijd of mogelijkheden om voldoende stil te staan bij de energetische factoren die meespelen bij uw bouw. Daarom zijn wij er: we baseren ons op het ontwerp waarvoor u een bouwaanvraag wilt indienen, en optimaliseren dat ontwerp. Ook in de latere fases van het bouwproces staan we u graag bij.

Van advies in de opstartfase, tot de opmetingen bij de afwerkingen, van ventilatie tot luchtdichtheid, wij houden rekening met alles. Hoe vroeger in het proces u ons laat meedenken, hoe gemakkelijker u voor een échte energetische meerwaarde kunt gaan. Laat ons u ontzorgen en besteedt energie aan wat er voor u echt toe doet.

Statusmeetings

U kunt steeds op ons rekenen: vooraf met advies en simulaties, tijdens de bouw met vragen of wijzigingen en nadien voor advies om verder te optimaliseren.

Respect voor het ontwerp

Een ontwerp is meer dan enkel de energetische waarde. Daarom baseren wij ons op het ontwerp waarvoor u een bouwaanvraag wilt indienen, en optimaliseren het.

Ontzorgend

Uw klanten echt ontzorgen en energetisch verantwoord bouwen? Daar kunnen ze bij ons, en dus bij u, op aan.

Uw partner in energiezuinig bouwen.

Energetisch werken? Daar krijgen wij pas energie van.

Al sinds 2013 wil Rolus Bouwconsult u ontzorgen. Wij denken en werken actief met u samen: we zijn meer dan zomaar een bouwkundig studiebureau of bouwadviseur. Bij ons zet u dan ook in op bouw die u energie heeft, advies waarvan u de impact blijft voelen en een langetermijnpartner waarop u kunt bouwen.

Vertrouwd door

Een betere manier van verslaggeving?

Dat u Rolus Bouwconsult verder wil ontdekken, geeft ons alvast energie. We beloven u graag een straight forward aanpak, aanstekelijke gedrevenheid en vernieuwende inzichten.